Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En miss




När natten lägger sig

över min levande kropp

tar gärna tankarna vid

jag lever

men saknar ändå hopp


en stund av lite ro

har då

vandrat iväg

jag har ändå kvar min tro

men

missar ändå vägens perfekta bro




Fri vers av Lone Wolf
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-25 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf