Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ja

Ibland vet jag inte om jag ska fälla mina sista tårar eller förvandla det som känns till skratt???
Det som en person säger kan vara kaos för en annan...
Vad är rätt
Vad är fel???
Kanske dags att lämna alla krav av vad andra förväntar sig
Kanske dags att finna sin egen väg utan hjälp

Lev ditt eget liv
låt ingen annan styra det

det känns bra

så ska det vara

att vara

och bara vara

här

och

nu




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-25 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf