Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så gick det kanske till förr...?


Ungmöns hemlighet

En vacker ungmö
vid stallbacken står
Med ett hjärta av tö
och gyllene hår

Blickar mot hagen
en grönskande äng
Stegrar andetagen
vid synen av sin dräng

Hon vet att han vet
hennes blick så blyg
Bär en hemliget
älskande i smyg

Men gårdagens möte
ömt i hans famn
Hon nu i sitt sköte
sanningen bär fram




Fri vers av hawkeye
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-11 11:14



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
BRA, gillar!
2017-01-28

  Paulina LH VIP
Härliga rim, härlig känsla, den flyter. Lysande skrivet! :))
2006-03-14
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye