Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlös


över det sköra inombords drar skuggor
kastade av inget
 
en gammal sorg
ur glömda gömslen stiger
som ett dimstråk i den tysta natten

namnlös




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-25 23:29



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Så är det. Sorgen följer oss, som skuggor.
2013-11-18

  Carola Zettergren
Och den här talade till mig, så där alldeles rakt in- Tack Måna!
2013-10-30

  Lotta Th
Så vackert sorg kan skrivas.
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger