Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gilbert Williams - Lazaris remembers Lemuria


ord ur våra samtal ( choka )

när jag berättar

om samtalsämnen dagligen,

förstår jag

hur förlåtelsen tar plats,

meditationen

nämns i varannan mening,

lugnet lockas fram

med prat om själen och Gud:

att de betyder

samma sak hos oss,

ingenting utanför

på molnen, långt borta,

utan inuti

i vårt väsen andens

viste, som själ -

är en liten del av Gud, -

gudomlig gnista i vår kropp





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-26 15:07



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket fint skriftat
2013-10-26

  Lars Hedlin
Så sant så ödmjukt och bra!
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran