Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 dagar är lika med en vecka


168 timmar

En vecka som går så otroligt fort

52 veckor på ett år

8 736 timmar

Och helgerna ska vi inte prata om

För de går ju så fort som det förslår

Va är det redan söndag

Och jag som fick för mig att det var fredag igår

Jäkla skit också

Och jag som inte har hunnit med någonting

Så imorgon är det måndag igen då jag åter

till jobbet går

Och det är ingen mening att jag tycker synd

om mig själv och släpper en tår

då det känns som om jag har missat en dag

För det lär inte hjälpa…

7 dagar är lika med en vecka!

Ken Cassel
26/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-26 01:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nickar instämmande åt textens innebörd. Nu för tiden finns nästan bara fredagar och måndagar. Men idag är det visst lördag. Ovanligt.
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel