Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam men ser dig


Så ensam

så kåt

hur ska man orka leva

ett steg åt sidan

jag dansar runt


vill leva

tar ändå steget åt sidan

du ser mig

jag vrider och vänder min kropp



ler

ber

tittar

jag ser



en sak som jag vill ha


låt mig komma


över hela dig


nu skriker jag heeeeeeeeeej




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 237 gånger
Publicerad 2013-10-26 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf