Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker ros




Nu dunkar jag in evighetens blomma

låt den försvinna vid din näsas ros

en lukt av min vackra ros

som smörjer mig med en ljuvlig dos


den lever endast för mig


reser sig nu upp


endast


för att forma mig


jag lever och dör med dig

du för

all ångest

bort

från mig

jag önskar

att jag vore dig






Bunden vers av Lone Wolf
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-26 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf