Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

venedisk spets

 

i den belysning som nu regisserar oss är du
ett skarpladdat löfte

 

din undergivna hunger klänger spiraler
-hullingarna vill bara mer-

 

jag besluter din höft med domnad arm - helt stilla
det mest livade jag kan, ändå finns det mer

att begära

 

nattens omvandlingar skriker (eg. viskar) saknad, för avståndet
som står i proportion till mörkret kantas

av fållad spets, mina drömmars

väv

 

Det hänta är hänt




Fri vers av cilax VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-10-26 15:39



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gillar..
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt