Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära...

Driver iväg

nu är det dags

ett par nätter med

något som jag längtat efter

det kommer

jag kommer

i dig

jag lever nu äntligen

jag tar en risk

men jag är ingen fisk

men har en hård sak till dig

kom hit

låt min kuk förvandlas i dig


rid mig hårt

jag ser dig nu

åhh

lev i mig nu


wow


nu

sprutar jag allt

itu




Bunden vers av Lone Wolf
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-26 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf