Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han öppnade sitt hjärta


för att dela med sig utav sin kärlek till alla

som ville ha

Men det han inte såg när han öppnade sitt hjärta

var att det smög sig ner där

en massa jobbig smärta

Inte bra

Något som han lite senare skulle bli varse om

tyvärr

Inte bli så glad

För han skulle få känna på en massa besvär

Och det av den som han älskade som mest

Den som han trodde höll honom så kär

Men nu ligger det tyvärr till så här

Hon utnyttjade honom bara för sin egen

vinnings skull

Var gjord av en riktigt falsk karaktär

För hon var riktigt stygg

Var otrogen med en annan man bakom hans rygg

Och det bara sådär

Lättvindigt

Så det var när han kom på henne som hela hans liv

bara rasade samman

Föll ihop som ett korthus

Krossades till små små smulor

Allt det som han trodde på hade nu grusats

bortom denna värld

Och då alla de underbara drömmarna

som han hade för framtiden

helt plötsligt bara förvandlades till mardrömmar

mitt framför hans ögon

Inte så kul

Ett krossat hjärta nu fyllt med en massa

jobbig smärta

Och det gjorde så ont i honom att han

lovade sig själv

att han aldrig mer i någon skulle bli kär

Men lyckligtvis kunde han inte hålla

det där löftet

Men det är en annan historia som vi får ta

en annan gång...

Han öppnade sitt hjärta!

Ken Cassel
27/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-27 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel