Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du fanns

Om Du fanns ............
Om du fanns i mitt liv
skulle jag älska Dig
för den Du är

Jag skulle lyssna på Din
sanning
Kanske inte alltid hålla
med men respektera
Dig och dina erfarenheter.

Jag skulle bära de goda
stunderna med glädje, skratt
och lekfullhet
å svårigheterna med mod
och uthållighet.

Jag skulle överraska Dig och få Dig
att le,
Jag skulle upptäcka och uppleva
vardagens magi med Dig.

Vi skulle leva enkelt men rikt.



Om du fanns hos mig



Upplagd av Wanda kl. torsdag, oktober 24, 2013




Fri vers av WyS VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-27 14:06



Bookmark and Share


    Bo Malte
känns som om man skulle vilja finnas.... *L*
2014-10-05

  M:tin
Så fint!
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP