Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syd barett

Skrattar
i ett psykedeliskt regn

känner mig lycklig med
the piper at the gates of dawn
rinnandes längs betong väggarna

det är regnbågsfärgerna
som gör mig särskilt kåt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-27 18:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Syd och Sid - två märkliga exemplar.
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal