Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man är inte heligare än sina tankar..


en nästan drunknad dränker sig så lätt igen ( choka )




när någon hindrat

dig från att drunkna i

förtvivlan, känner du

på stranden stor tacksamhet,

silverljus strålar!

med dina egna tankar

lyckas du dränka dig snabbt, -

ligger åter där

i gyttjan av skam och skuld,


...vill räddas av alkohol




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-28 00:29



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Vad bra du beskriver det här utan att skriva alldeles för mycket. Insiktsfulla och bra rader som kan leda till något gott tror jag.
2013-10-28

  Lars Hedlin
Stark
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran