Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mej

Älska mej när jag minst förtjänar det

Så att jag mår bra igen




Älska mej när jag minst förtjänar det

Så att jag kan glömma det som hänt




Älska mej när jag minst förtjänar det

Så att jag kan förlåta mej själv




Men framförallt...

Älska mej när jag minst förtjänar det

För det är då jag behöver det mest




Fri vers av FeP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-27 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeP
FeP