Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milda vindar


Milda vindar susar förbi utanför mitt fönster

i den sena oktober natten

Ljumna

Tio till tretton grader

Vindar som påstås komma ifrån Frankrike

Det tackar vi för

För inte är det någon brådska med vintern inte

så att någon fryser ihjäl och dör

Inte för min egen del i alla fall

Så för att fira detta lilla fenomen öppnar jag

mig själv en liten öl och säger Skål

Skål för milda vindar

Milda vindar och milda vintrar

Det är någonting det

Speciellt

Något som jag tycker om..

Ken Cassel
28/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-28 02:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Förra natten va visserligen ganska varm, men vilka vindar vi hade...tur att vi inte blåste bort...:-))
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel