Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man har allt att vinna


om man är en naturligt vacker kvinna

För jag vill ha

När hon ler sådär förtjusande vackert mot mig

blir jag ju alltid så himla otroligt glad

Så det är med henne som jag vill va

Varenda dag

Bara skratta och må bra där vi två smälter ihop

till en enda stor smet av god choklad

Och smaka på oss, vet jag

Så är man en naturligt vacker kvinna

så har man allt att vinna

tror jag

För jag vill ha…

Ken Cassel
28/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-28 03:02



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
rader om hopp
om kärlek
så ska kärlek vara

2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel