Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Situation ingenting





Eländet förökar sig
genom delning
tyst sakta nästan vackert
så vi vänjer oss
utan att känna det

"Situation Stockholm"
smyger bakom mig
i strumplästen
snart utan röst

Situation Världen
urholkar droppvis
den jordiska stenen

Våra munnar
gapar på trottoarerna
som fiskar på land

Sugs upp
med höstlövens sopmaskin

Ljudet i krossen
påminner om valar

Trädens avkarvade fingrar
sträcker sig efter vår hjälp

Våra namn
betyder ingenting

Ingens svar
sista skriket




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-10-28 12:39



Bookmark and Share


  axveronika
En njutbar dystopi, om det nu finns något sådant
2013-11-03

  Rozsi.kovacs

Briljant bra fångat
2013-11-03

  Armo
Du har fångat tomheten på ett mycket vackert sätt. Den fjärde versen är enl mig fantastisk!
2013-11-03

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Snyggt skaldat
2013-10-31

  queenia
ja, du fångar verkligen upp verkligheten, och målar upp tavlor så sanna, vemodiga, sorgliga.

Ger en känsla av att vilja göra något!


2013-10-28

  KattenKin VIP
Snyggt fångat.
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP