Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmare


Kom närmare

Närmare än så

Du måste komma lika nära så att jag dig kan nå

Titta på

Ta på

Få känna att du är verklig och inte någon fantasi

Men det är du visst inte

Och nu när du ändå är här så kan du väl ändå

läsa lite av min fina poesi

som jag har släppt fri


Kan jag väl säger du

och jag blir lite mera lycklig och börjar genast

att vissla på en vacker liten melodi

Närmare...

Ken Cassel
28/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-28 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel