Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en trollslända


Jag önskar att jag kunde flyga som en trollslända

upp till himmelen

och hälsa på någon sedan länge bortglömd vän

Någon som det var längesen jag gav en tanke åt

För bara tanken på den saknaden får en att falla

falla

falla

falla tillbaka mot marken med hela halsen sin

full med gråt

Men eftersom man är en trollslända kan inte

det hända

För kan man stanna upp och vända

på en tjugofemöring i luften

lär man knappast på det viset få sitt liv till ända

För då är man en mästare på att flyga

Den bästa av de bästa

Och då kanske man också kan starta sitt eget flygbolag

Välkomna till Trollslände airways

För de som vill ta det säkra före det osäkra

Ja, det vore någonting det..


Tänk om jag kunde flyga som en trollslända

upp till himmelen…

Ken Cassel
28/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-28 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel