Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i bergshandkupa





trädet
i bergens handkupa

bär spindeltrådar


hängande
spindlar
är lod

är svarta
opaler




rör vid minnesfloden
vari de vitas




trädet i bergens handkupa

trär tårar
på spindeltrådar





så många
ansikten

har vandrat här


jag hör dem viska
i skogarnas dunkla


ur floden
vilken bär hjärtats ton




tänd deras hopp

väverskor
av ansikten




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 200 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-29 00:13



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Jag väntade bara på att du skulle väva in människor i det hela som att skogen är själens spegel, beredd att följa bortglömda njutningar.
2013-11-03

    ej medlem längre
ordens mystär behärskar du..
mycket vackert framfört..
2013-10-29

  Yrre VIP
Oj så vackert!! Väserskor av ansikten

så många ansikten har vandrat här " orden dina tar tag!
2013-10-29

    Birgersdotter VIP
Underbar
2013-10-29

  aol
underbart skaldat här fine poetvän,
2013-10-29

  Lars Hedlin
Som en frisk vind....
2013-10-29

  anathema VIP
Mystiskt och vackert. Gillar särskilt stämningen som framkallas av denna del: "så många
ansikten
har vandrat här
jag hör dem viska
i skogarnas dunkla"

Finns en spänning i detta som stimulerar tanken och fantasin.
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser