Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du dum


eller cyklar du i badkaret?

Cyklar i badkaret!

Ja, men då är du ju dum...

Ken Cassel
29/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 217 gånger
Publicerad 2013-10-29 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel