Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hemlighet om dej

I lugn och ro står jag här

Men det är ju du som står där!



Plötsligt är det bara du och jag, resten är dimma

Och det känns som att jag kan svimma



Jag tittar in i dina ögon snabbt

Och vänder mej om rappt



Stunden jag tittade på dej var inte lång

Fast det kändes som ett ögonblick och en evighet på samma gång



Jag vill springa fram till dej och krama dej hårt

Varför ska detta med kärlek vara så svårt?



Jag vill stå vid din sida livet ut

Ja, varenda lite minut



Jag vill skrika ”Jag älskar dej” så att alla hör,

Krama dej ända tills den dag jag dör



Och kyssa dej....

Men något hindrar mej



Tänk om du inte känner så

Hur kommer jag må då?



Tyvärr tror jag inte på sagor,… så jag går därifrån

Känner mej som ett fån



Jag tänker på dej hela tiden

Snart är min hjärna helt förviden



Jag älskar dej så det värker i mitt hjärta

Att leva såhär medför smärta



Nog med kärlekstrams

Men jag vill att mina tankar ska bli sams



Det här är det bara jag som vet?

Så detta förblir en hemlighet…




Bunden vers (Rim) av FeP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-29 20:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
våga satsa, våga vinna
2014-06-26

  Angela Bohlin VIP
Man måste våga för att vinna
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

FeP
FeP