Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den ultimata cogitosatsen


Ännu en Petter d'Escartes-Rost (nr XI)

 

 

Jag dör

alltså är jag




Fri vers av petter rost
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-30 02:19



Bookmark and Share


  Lotta Th
Förlåt, fnissar lite och får de mest absurda ordvändor i huvudet.
Tack.
2013-11-05

    Amisan
Kanske den ultimata,
och
Vi är här
ergo sumus.
2013-11-04

  Annie b'larsson VIP
Jag tror inte på döden.
2013-10-30

  walborg
Pang - där satt den satsen
2013-10-30

    Melona
Varför inte:

Jag lever
alltså dör jag?!
2013-10-30

  Magica VIP
Väl fångat på få rader.

2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost