Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min längtan

Min längtan är din hand
som tar min hand

Du säger
-Nu går vi tillsammans

Min hand i din hand

Släpp inte taget
Släpp inte
Släpp

Min hand i din hand




Fri vers av WyS VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-30 15:30



Bookmark and Share


  TT
Varm och innerlig. Mycket innehåll med få ord.
2020-04-13
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP