Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snick, snack

Om allt kan man prata



Med alla kan man prata








Om allt kan man inte prata,
med alla




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-30 22:12



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Nåja....
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)