Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm bort mig

Glöm bort mig,
När dina tårar faller.
Glöm bort mig,
När du öppnar dina ögon i morgonljuset.

Minns mig,
När minnet inte längre gör ont.
Minns mig,
När du funnit något bättre.

Kom ihåg,
Varför det aldrig blev du och jag.
Kom ihåg,
Hur ofta vi bråkade.

Men glöm aldrig,
Att jag faktiskt älskade dig.
Och glöm aldrig,
Att jag är din vän.





Fri vers av IsabelTarberg
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-30 22:48



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Right on:
hot & honest & sweet.
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

IsabelTarberg
IsabelTarberg