Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... flyttbestyr på olika sätt; packa rätt, packa lätt, packa vett och etikett


tabula; rasa makt rasa

"Accept change or change will be thrust upon you. Grieving a loss or change. Rebirth."

 


*

 

hur härligt hånar inte livet ens väg

där slyn hänger över

 

hur hårt slår inte omgivningen

sina brynade eggar

 

hur länge dreglar en framtidshin

ens tredje öga

för en spådd styver i skrevet

 

så avslutar jag brevet till makten

 

*

 

där sorgen har sin boning trygg

sker inga dolda affärer bakom rygg

 om än klubban ligger över

 

 

så söver jag maktens ögon

fäller ner lock

dödar en kommande chock

 

*

 

sätter porto dubbelt

och äkta avsändaradress

 

return to sender/

 

avs.

trollpacka

(som packat för gott

packar ej för mått sketet och ljug om liv

packar endast för sitt

för sig och för en pinkiv nyp i sidan på den

som lägger lömska krokben för en

 

som ritat sin karta i vitt)

 

med rätt att nacka sina hinder 

skapade för att krossa ägg

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-31 00:03



Bookmark and Share


  queenia
underbar. Bokmärks.
2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri