Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om kvinnaman på ett sätt, och om kejsarsnitt och vitt över mark på ett annat; är ingen garanti för en sommarblomma.. för en redan sådd väntan


frö; sår som minns sin sådd

 

 

 

varför

för att skaparens hand har ingen kropp

ingen egen känsloborg

en sorg är det

 

en stor sorg

så ska kvinnan alltid hånas

för sin medfödda förmåga att för alltid vara åtråvärd

och längtad att föda jorden

 

om och om igen

sicket dret att reta vansinnet för en man

 

för skaparen att skapa

det handen vill

 

och viljan kan inte vilja klart

det viljan vill

 

ens med en hand på starten

 

initiativet

givet att måsta få ett svar

gensvaret

 

 

kvinnans reaktion

jordens kontakt med en zon förbjuden

 

luden går hängande viljan igenom

förbjuden förbjuden

 

så klart det ska hämnas

läggas skuld och lämnas minsann

 

 

och svaret chockar viljan som inte vet vad den vill skapa

blott vilja utan syfte gör motattack tillbaka

 

 

motattack tillbaka

 

så slätas varje plogad fåra

en gång till

 

och en gång till

med vältan ovan på det slaka

 

 

och gro ska fröet sen

när våren vet vad viljan vill

och vintern redan lovat

 

 

först då kan sommaren förstå

att blommor är en gåva

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-31 03:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri