Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tittar på spårlöst


och gråter en liten skvätt

Blir rörd av det som jag får se när den bort

adopterade unga kvinnan återförenas

med sin riktiga mamma efter alla dessa år på Tv

Känslosamt värre

För jag kan relatera till deras känslor jag med

För där står mamman och gråter floder av tårar

och kramar om henne medan hon bedyrar

att hon inte hade något val

än att ge bort henne när hon var liten

Står där och gråter floder av tårar

i sitt sanna samvetskval

Men i slutet av programmet så brukar allting

ordna upp sig och bli bra

Och då även jag som tittare skiner upp

och blir lite glad…


Jag tittar på spårlöst och gråter en liten skvätt

då det för stunden känns helt rätt...

Ken Cassel
31/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-31 15:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är ett trevligt program...man gläds med de inblandade...
2013-11-01

  ResenärGenomLivet VIP
Det är ett trevligt program...man gläds med de inblandade...
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel