Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
myran i mitten med huvudet neråt pratar


myrornas centrumbygge ( choka )

lyft upp balken,

med sträckta armar, systrar,

så mäter jag här

våra chanser att lyckas

få den så här upp, -

utan att vi här uppe

ramlar ner; redan

nu litet på gränsen..allt

blod i huvudet

väger! ni dividerar

om era onda axlar

medan jag svimmar,

ramlar nerstupa -

unikt myrcentrumprojekt

hamnar som värst under is!




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-01 00:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra om dina Myror.gillas!
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran