Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUSET!

Jag ser ett ljus
någonstans
Det ropar hej
kom hit till mig

Vi mötte varandra
det tog en stund
Han säger till mig
jag vill ha dig

Du är så snäll
det vet du själv
Jag vet ditt svar
omänskligt rakt

Du är defekt
inte perfekt
Du minns dina fel
det gör dig hel

Att vara snäll
med rättmätigt gnäll
Är inte dumt
inte skumt

Du hade en tro
du lät den gro
Du är ett barn
i mitt garn

Kom nu hit
det är med flit
Vi öppnat dörren
till fåtöljen

Sitt i ro
med din tro
Låt den gro
som en sol

Sjöng en sång
om en ny perrong
Där vi möts, med en tår
i ögonvrån

Av glädje
vi hoppar på molnen en stund
Din vandring i öknen
försvinner i röken

Sen flyger vi
vidare
Till vårt ljus
bort från allt jordligt bus




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-01 08:06



Bookmark and Share


    GG
Orden och verserna slukar mig och tar mig på en fantastisk resa. Sinnet liksom vandrar in i din dikt. Unik och vacker dikt, med en bra bild till.
2015-02-15

  aol
Så sant och fint skaldat vår själ är ljuset den är jaget som aldrig dör,
2014-05-25

    ej medlem längre
Mycket vackert diktat. Om att nå målet.
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP