Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hovdamen från Pskov

En danslysten hovdam från Pskov
satt bortglömd i salens alkov
Hon tog chansen bland paren
och gick rakt fram till tsaren
sa: "Goddag! Det är vals! Får jag lov?"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-01 08:40



Bookmark and Share


  Minkki VIP
_Det_ kan man kalla ett vågat fruntimmer ;)
2013-11-04

  Ingela Svenson VIP
Haha, riktigt fyndigt!
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP