Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med en hälsning till Deva


Haiku i Allhelgona tid

 

Kan inte smycka

deras gravar långt borta

-tänder blott ljusen




Bunden vers (Haiku) av Anita Westin
Läst 324 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-01 12:31



Bookmark and Share


  Deva
Ljusen når långt...härligt att du skrev om din Alla helgonadag.
2013-11-01

  Marianne Räf
Fin haiku! Och, minnet
kan tända ljus i tanken...
2013-11-01

  Gerd Vading
Tack för den!
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin