Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyll mig......

Vänd Dig inte bort
se mig

fyll mig med din blick




Fri vers av WyS VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-11-01 16:54



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Sista raden är magisk. Den säger allt om längtans styrka.
2013-11-28

  Maj-Lis VIP
Varma fina ord
2013-11-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin liten dikt med tänkvärda ord!
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP