Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ta chansen...

Om ingen ser dig, bryr sig,
hör dig min vän! Kom ändå igen!
Tänd ditt ljus, låt det le för dig!
Det kan ju hända att någon
tittar till åt ditt håll just då...

Och säg inte som du brukar nu. Du!
Att det lyser så svagt, mera vagt...
Det stämmer ju inte alls ju
det är lika starkt som alla andras sken
det är bara ett som behövs att det
tänds upp av dig på livets scen
och för det är timman aldrig för sen
för kommer det nå´n är det ju början re´n...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-01 18:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
FINT!
2013-11-02

  limerick
Omtänksamhet var ordet sa Bull och det behövs verkligen mycken uppmuntran i denna värld.
2013-11-02

  KYREUS of Sweden
Gulligt
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt