Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser bortom all skit.

När de vill se mina svarta känslor komma över mig.
När jag känner hur de börjar dra i mina armar.När de vill ha ner mig i fosterställning och när de vill se mina tårar.

 

Då ska jag blunda, backa och andas djupa andetag.

 

Mina tankar ska istället fyllas av dig.
Mina känslor ska istället värmas av din trygghet och din kärlek.

Jag ska öppna ögonen och älska mitt liv istället.

Jag ser bortom all skit...,

 




Fri vers av Angel of love
Läst 360 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-11-01 18:43



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Negativa tankar ersätts med poitiva
2013-11-03

  Maria T
Skönt med värme och trygghety
2013-11-02

  Lars Hedlin
Bra att kunna ha något/någon att fästa känslan på och se bortom det gråa trista ..kram
2013-11-02

  Nina.H
Inre styrka! Så bra skrivet!
2013-11-02

    ej medlem längre
alltså, du är bara för bra - snacka om styrka..
2013-11-02

  Maria Sundelin VIP
Jag tycker detta låter som en mycket bra tanke.
Kramar
2013-11-01

  H.C.B
tankvärd
2013-11-01

  Fem hjärtan VIP
Bara så bra..visar även vilken styrka du har inom...starkt att kunna rikta blicken åt tryggheten...kram
2013-11-01

  issac.a.m
Bra skrivet trots smärtan som döljer sig bakom orden..

2013-11-01

    ej medlem längre
den här texten..andas liv.. och det
vackra..lika självklar som kärleken
egentligen!.. fint skriven av en ängel!
2013-11-01

  Maj-Lis VIP
Den var mycke bra
2013-11-01

    ej medlem längre
Fan vad bra Angel!
2013-11-01

  queenia
Din text är så sann. Så sann, för så många.

Det går inte förändra ångestens existens, dock går det att se på det trygga, kärleksfulla i livet och glädjas.


Att känna igen *monstret* när det är på väg, att sänka, trycka ner, gräva hål i hjärtat - är livsviktigt, för att kunna, ta kraft och bestämma sig, inte den här gången, och istället se på allt underbart som sker i livet.

.. .för livet är en gåva, att levas, njutas och inte att skändas av.



I din dikt läser jag att du skriver *dig* och antar att det antingen är en älskad partner, eller din gud- han du tror på.

Spelar ingen roll - bara du fylls av tryggheten och kärleken.


2013-11-01

  KYREUS of Sweden
MODIG
2013-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Det gör inte jag. Jag vägrar att fly från verkligheten.
Istället väljer jag att förändra den.
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love