Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du ska gråta!


När det regnar ute kan ingen se om du gråter

Om tårarna från dina ögon rinner ner på dina kinder

för att sedan droppa ner mot marken

utan några som helst hinder

Då du känner dig mer ledsen än glad

Blöta tårar som längtar hem

Så ska du gråta utan att någon märker det

är det bäst att du gör det på

en regnig dag

sådär runt klockan fem på eftermiddagen

För det ska visst vara den bästa tiden...

Ken Cassel
1/11-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-01 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel