Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodig men vacker morgon.

På den vackraste dagen kom döden och hälsade på.

Jag känner en sorg men även en stor lättnad.
Hennes lidande är nu över, smärtan har nu lagt sig och hon har frid.

Nu går hon istället med lätta steg upp för den sista backen i livet.

Där välkomnas hon med värme och kärlek

Och där väntar hon nu på sin make.

Jag älskar dig för evig min faster <3




Fri vers av Angel of love
Läst 313 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-11-02 05:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert...en känsla som just nu känns väldigt bekant....ljust och varmt skrivet...
2013-11-03

  Maria T
Skönt med stilla frid
2013-11-02

    ej medlem längre
Vacker, kram!
2013-11-02

    ej medlem längre
Så vacker men sorglig!
2013-11-02

  Maria Sundelin VIP
Så fint skrivet
Beklagar sorgen
Kramar
2013-11-02

  Lars Hedlin
Vackert skrivet i vemods känsla..Kramar om länge och sänder energi..
2013-11-02

  erkki
Ett väldigt vackert och värdigt avsked!
2013-11-02

    ej medlem längre
så oerhört fin skrivet, beklagar din fasters bortgång - styrkekramar..
2013-11-02

  Fem hjärtan VIP
Skriver igen...:) så fint du beskriver din älskade fasters bortgång...Bara en ängel kan skriva så ömt...Beklagar din sorg! Kram<3
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love