Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oviktigt

 

 

som om livet skulle vara försäkringen och döden examen där vi ska inkassera allt vi samlat
sen stå till svars allt vi inte svarat på i livet

 

som om vitsippor glömmer att sluta sig för kvällen
som om månen vänder baksidan till för att man för en stund inte ser den
som om myran skulle bygga mot norr och välkomna regnet med öppen dörr

 

som om förr blev sen och sen blev förr och nu
bara en tidsfråga

 

som om om vore viktigt

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-02 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri