Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gröms gnet och en dret på tvären. Nu dyker vi innan tjälen går!


sång; tajming synk slump kontra äkta medvetet fokus

 

och när valens sång blev inspelad så manifesterades ordet

 

åter en gång

ändå vet ingen det sången handlar om

 

keeper of record

 

val

vi väljer dem

väljer bort dem

 

 

strandlägger

 

och när valens sång tystnar lyssnar vi och försöker förstå

vad vi missade i sången

 

 

klarlägger det ohörda

för sent

 

och när valen återigen sjunger

har vi inget att spela in på

 

för originalet bärs redan till andra öron

och en kopia är en kopia

 

alltid och för alltid justerad

av tid

 

så behålls ordets värde intakt

ner i djupet

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-02 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri