Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antiksamlaren från Västerhaninge

En man på en pub i Västerhaninge
sa till kvinnan: "Du kvällens bästa spaning é!
Min samling är antik
och du är ganska lik
ett par kängor modell 60 ifrån Graninge!"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-02 09:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra Peter!
2013-11-03

    ADI Nehlin
ha, ha..undrar om han fick napp
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP