Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ajatuksia pyhäinpäivänä...


Sytyttänyt valkoiset

steriini kynttilät


Muistellut kaikkia rakkaitani

jotka ovat poistuneet luotani


Muuttaneet rannan

toiselle puolelle


Pilvisenä päivänä

valkoisien kynttilöiden loisteessa...


Pilvien raosta on pilkistänyt

kirkas valo


Muistuttamaan että kuolema

on vapautus pimeydestä valoon


Ikuiseen kirkkauteen

jälleennäkemiseen iloon






















Fri vers av maija tuori
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-02 12:35



Bookmark and Share


  walborg
Kiitoksia! Niin om meille luvattu!
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori