Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå statsministerns sparande på TV-licensen...


Reinfeldts tunnelbaneresa

En T-banevakt från Västerhaninge
sa: "Fredrik, du förstår väl vad min aning é?
Ja, licensen var ju droppen
för en man som dig på toppen
- men köp ändå själv biljetten min förmaning é!"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-02 18:55



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Yipp!
2013-11-02

    ADI Nehlin
:-) gillar
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP