Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi bär alla på en sorg.

Stannar till och blickar över stillheten som råder över kyrkogården.
De varma ljusens lågor skänker denna stillhet.

De höga trädens skuggor är som skyddande armar över hela gravplatsen.

Människor som knäböjer sig vid sina nära och käras gravar, pyntar vackert med ljus och granris.
Fridfullt minns vi dem lite extra denna vackra helg.

Det finns en värme av kärlek och högtidlighet i mitt hjärta när jag lämnar denna vackra plats ikväll.



 




Fri vers av Angel of love
Läst 291 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-11-02 19:25



Bookmark and Share


  H.C.B
The Trick
https://www.youtube.com/watch?v=I2p1d9esneU

2016-06-15

  Nina.H
En känsla vi många delar, tack för en sådan varm och omtänksam text!
2013-11-05

  ResenärGenomLivet VIP
En stilla och vackert text...
2013-11-03

  agneta pichler
ja jätte vackert
Fridfullt


2013-11-03

  Jean-Michel Orblin
Frid i själen!
2013-11-03

    ej medlem längre
du skänker stämningsfulla känslor med din fina text..
2013-11-02

  Fem hjärtan VIP
Så varmt och kärleksfullt skrivet!
2013-11-02

  Lars Hedlin
Ja finns en frid även i sorgestunder ibland... KRAM
2013-11-02

  erkki
Väldigt fint skrivet. Du lyfter verkligen känslorna kring avlidna nära och kära!
Läs gärna min: "Oh, mein papa" (om du kan lite tyska) Positiv sorg kan man kanske säga.
2013-11-02

  Maj-Lis VIP
Fint skrivet om denna kväll
2013-11-02

  Maria Sundelin VIP
Det är så fint med alla ljus.
Kramar
2013-11-02

  KYREUS of Sweden
Ödmjukt Tack för Varm Text
2013-11-02

  Maria T
Så vackert om sorg
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love