Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En evighet



En sekund, eller två

inte mer än så.



Absolut trygghet

som ska finnas i en evighet.



Men evigheten är relativ ibland

som när du släpper min hand.



Är det så

att den bara varar en sekund, eller två?




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-02 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus