Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
myran pratar


myran känner sig oförklarligt kär ( choka )

vilken snygging! trots

att han liknar mig väldigt;

vi har fått kontakt,

rör härligt vid varandra!

han verkar höra

litet dåligt, men är så mjuk,

känns som sammet -

så len hud hans hand har...

skall jag lyda min

känsla, hoppa i hans famn?

han verkar vilja

att jag tar initiativ...

skall jag vänta,

verka litet svårflörtad??

hur skall jag göra?!

vill ju ha hans kropp mot min!

åh, vill krama

och pussa denna man -

känna hans mun och hud mot min!!




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-03 01:58



Bookmark and Share


  walborg
Himla rart
2013-11-04

  Lena Själsöga Keijser

fint
2013-11-03

  Lars Hedlin
Härligt GRATTIS LILLA MYRA! ;)
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran