Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blindstyre

 

 

 

allt för att få slut på ett samtalsämne

finns i osvaret

 

allt ogjort är tillåtet 

 

skunkens attack; töm reviret

chocka inkörda normer

 

 

samtal med former är hotet

 

 

bortkollringen

en påfågels plym

 

hastigt uppspärrad av en skärrad 

 

kvar

ett minfält av skräckslagna hönor

 

 

skenande med äggen hängande

över pråliga fjäderögon

 

kastande gulorna i varje

så synen kommer tillbaks

 

vem utmanar en skunk

som påfåglar blindheten

 

 

mitt på gårdsplanen

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-03 03:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri