Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglamötet i Nasaret

Maria, en ung fru från Nasaret
sa: "Josef, förlåt, men det kändes rätt.
Jag hörde änglasången
men det blev den enda gången.
Sen stack han. Vår hemlis att detta skett?"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-03 09:20



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
frambringar leende, tack
2013-11-04

  Eva Langrath VIP
Ler gott att dina ord
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP