Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från tredje parkett

 

det finns grindar som enbart utgör kuliss

tills någon försöker öppna dem

det är bara det att pjäsens aktörer inte tilldelats rollen

eller inte tagit sig den

jag vet inte

SAOL säger mig att bakom kulisserna finns det fördolda

men jag undrar

varför utspelar sig inte akterna med kulisser vända bak och fram




Fri vers av cilax VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-03 12:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow!
2015-11-25

  Onomatoprofet VIP
Ja, det är just den frågan, har man blivit tilldelad rollen eller har man själv valt den?
2014-11-17

  TrollTörnTrappan VIP
Hmm, vilken roll spelar man egentligen?? Roligt allvarligt perspektiv i denna!! Fast jag tror hemligheten kvarstår att avslöja - även om vi vränger kulisserna...
2013-11-03

    ej medlem längre
Intressant, mycket intressant.
2013-11-03

  Georg Möller
Finurligt, tänkvärt...
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt